KAJ JE NOVEGA NA KMETIJI

Tudi letos smo na Dobrotah slovenskih kmetij na Ptuju v letošnjem letu dobili 4 zlata priznanja, 1 srebrno in 1 bronasto priznanje. Kar daje potrditev našemu delu in viziji ter poslanstvu naše kmetije.

201906260838 1

Hrustljavi piščančji zvitki

Priprava:

Piščančje zrezke potolčemo, na vsakega položimo rezino pršuta in palčko sira za žar - FLIS. Zrezke zavijemo, jih spaniramo v moki, jajcu in drobtinah ter spečemo v pečici na 175 C približno 40 minut. Postrežemo z žar omako.

41E2BCFE

 

 

 

Operacija Lokalne akcijske skupine spodnje Savinjske doline (LAS SSD)

»Operacijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za razvoj podeželja«

021D3CFF 320FBCFF

NADGRADNJA PODEŽELSKE TRŽNICE ŽALEC – TRŽNICA ŽALEC

Trajanje: oktober 2018 – avgust 2019

Previous Next

Vsako leto damo na ocenjevanje par naših izdelkov in letos smo ponosni zopet na prejeta priznanja, saj nam je to dokaz, da delamo dobro.

Nakup opreme za predelavo mleka

Trajanje vključenosti v podukrep M4.2 – Podpora za naložbe v predelavo, trženje oziroma razvoj kmetijskih proizvodov za leto 2017– vložitev vloge:  29.11.2017 – prejem odločbe o pravici sredstev: 16.4.2018 – oddaja zahtevka za izplačilo sredstev november 2018

Previous Next

Uspelo nam je urediti nov hlev za mlado živino. Živali se počutijo odlično, prav tako tudi mi. 

Previous Next

Novo v ponudbi !!! TIP GRŠKEGA JOGURTA - navadni ter z različnimi okusi (vanilije, borovnice, jagode,...)

Novogradnja hleva za krave molznice in mlado živino z opremo ter nakup mešala za gnojevko

Trajanje vključenosti v podukrep M4.1 – Podpora za naložbe v kmetijska gospodarstva: avgust 2016 – vložitev vloge, 12.7.2017 – prejem odločbe o pravici sredstev, oktober 2017 – oddaja zahtevka za izplačilo sredstev.

POVZETEK
Kmetija je na javnem razpisu kandidirala v novogradnjo hleva za krave molznice in mlado živino z opremo ter nakup mešala za gnojevko. Naložba je bila nujna, saj je obstoječi hlev za vzrejo mlade živine oziroma plemenskih telic premajhen, ima zastarelo in iztrošeno opremo, pogoji za živali in delovni pogoji so zelo oteženi.

Previous Next

Novo v ponudbi !!! Za vse, ki imate težave z laktozo. Imamo domač jogurt BREZ laktoze.